Evenemang

Bröllop

Castello di Vaglio Serra är det perfekta stället för bröllop och annat firande, med boende för upp till 26 gäster. Kastellets fest- och bröllopssal har plats för 80-100 sittande gäster och har även plats för band eller en mindre orkester.

Festmaten kan beställas från den utmärkta restaurangen Piazza Crova 3 som ligger precis runt hörnet. De kan även bistå med servering och annan service under er vistelse på kastellet.

Brudparet bor självklart bäst av alla, i Castello di Vaglio Serras vackra bröllopssvit. Givetvis går det bra att hyra Castello di Vaglio Serra även för andra festliga bemärkelsedagar.

Konferera med Kultur

På Castello di Vaglio Serra håller ni ledningsgruppsmötet eller konferensen i en intressant historisk miljö, omgiven av Piemontes storslagna vingårdslandskap. Kastellet erbjuder välutrustade konferenslokaler i den stora före detta vinkällaren, samt bekvämt boende för deltagarna i rustikt inredda lägenheter med sammanlagt 26 sängplatser.

Varje lägenhet har ett välutrustat kök. Mat kan inhandlas i byns lilla ”alimentari” runt hörnet eller i köpcentret i närbelägna staden Nizza Monferrato. Strax intill kastellet ligger den trevliga restaurangen Piazza Crova 3 som erbjuder såväl frukost som lunch och middag, för servering i restaurangen eller på kastellet.